Rådgivning hos dig

När fantasin tryter är rådgivning ett snabbt och enkelt sätt att komma vidare. Under ca två timmar på plats hos dig pratar vi om trädgårdsdesign och om dina drömmar. Jag ger konkreta förslag och tips på hur du kan jobba vidare. Kanske är det en särskild rabatt som trasslar eller en uteplats som känns opersonlig och ödslig. Och fråga på, om allt! Ingen fundering är för liten eller dum.

Fast pris 1800 kr 1,5 - 2 timmar (milersättning, 50 kr/mil, tillkommer på resor över tre mil)

Vid konsultationen är det en fördel om det finns en tomtritning att skissa på. Att fundera på innan vårt möte:

 - Vilka behov/problem finns i er trädgård?
 - Vilka funktioner vill ni ha i er trädgård?
 - För vem är trädgården till för?
 - Vilka önskemål har ni vad gäller växter, färger, stilar och karaktärer?


Rådgivning med skiss och dokumentation

Passar perfekt för dig som har en liten eller mellanstor trädgård. Vi fokuserar på strukturen i din trädgård och hur du kan utveckla den. Efter vårt samtal på plats i trädgården skickar jag över ett skissförslag på det vi diskuterat och dokumentation på hur du kan arbeta vidare, tips på växter m.m.

Fast pris 4 300 kr inkl. uppstartsmöte hos er ( milersättning, 50 kr/mil, tillkommer på resor över tre mil )

Trädgårdsdesign

Efter att ha träffats i din trädgård har jag fångat upp dina önskemål, tankar och behov. Då tar jag fram en skalenlig inspirationsskiss i färg. Du får även ett moodboard med färger och materialval samt förslag på växter.

Pris vid förfrågan

Trädgårdsstyling – när du säljer din bostad

Första intrycket säger allt. Med trädgårdsstyling maxar vi din försäljning – med målet att så många som möjligt ska känna ”här vill jag bo” redan när de ser utsidan av bostaden. En välkomnande entré med fina krukor och piff, rensade rabatter och klippta buskar gör stor skillnad för din affär.

Tid och pris beror på storlek och hur mycket arbete som behövs. För en normalstor trädgård tar det mellan 15 och 30 timmar. Hör av dig för prisuppgift.

Entréstyling

En fin och inbjudande entré välkomnar och skapar en skön känsla under hela visningen. Piff på trappen, dörrkrans och kanske en bänk att slå sig ned på? Krukor med säsongens växter fixar jag! Hör av dig så berättar jag mer!

Kurser, föreläsningar och trädgårdsvisning

Jag välkomnar gärna trädgårdsföreningar till min trädgård och jag håller öppen visningsträdgård vid några tillfällen under 2021, 19-20 juni och 14-15 augusti. I entréavgiften på 100 kr ingår gofika!

Jag kommer också hålla i olika kurser efter önskemål som kommit in. Det går också finfint att boka in en inspirationsföreläsning eller privat visning av trädgården. 

Röj och skötsel

I mån av tid hjälper jag dig med att få lite finess på din trädgård. Klippning av häckar och träd, uppfräschning av rabatter och allmän röjning. För detta betalar du 700 kr/timme - vid beviljat RUT-avdrag landar fakturan på 350 kr/timme. Samma pris gäller för trädbeskärning och planteringsuppdrag.