Här lägger jag upp vad som är på gång hemma hos mig i Prästgården. Och när jag gästspelar på andra ställen! Beroende på väder och deltagarintresse kan datum komma att ändras/ställas in. På inspirationskvällarna är vi utomhus i min trädgård och kurserna är delvis ute och delvis inne i mitt trädgårdshus. Anmäl dig genom att maila mig och meddela vilket event du vill vara med på. Om intresset blir stort för något event lägger jag upp fler datum. På öppen trädgård krävs ingen anmälan – swish på plats. Varmt välkommen hem till mig!

Trädgårdsdesign

Vi återkommer med datum för Öppen trädgård 2023!

Vi köpte prästgården med sin 14 000 kvm stora tomt hösten 2014. Här fanns ingen anlagd trädgård så genom åren har vi utvecklat den åt alla håll och kanter. Och den utvecklas hela tiden med nya projekt. Min trädgårdsstil är romantisk med struktur, jag inspireras av engelska trädgårdar med klippta häckar och enorma blomsterhav. Vi är en bit på väg men här finns plats för mer. Jag anlägger enligt devisen tuta och kör vilket ibland är framgångsrikt och ibland kräver omstrukturering. Huvudsaken är att man vågar prova!

Trädgården innehåller olika former av rum med klassiska perennrabatter i sol/skugga, anlagd innergård med medelhavskänsla, växthus med odlingar, äppellund och promenadstråk. Jag hoppas kunna inspirera dig till något nytt grönt projekt eller bara ge dig en stunds grön njutning!

Entré 100 kr (swish) då ingår kaffe/saft och kaka som kan intas på valfri mysig plats. Jag kommer även ha försäljning av lite perenner och trädgårdsinredning.

Hoppas vi ses! Hälsar Stina

Det finns en pool, så håll uppsikt över barn (och dig själv) Hundar får medföras, men kopplade. Toalett finns att tillgå och fritt flöde av handsprit.